Μεταφορτώστε τον VLC Media Player Δωρεάν

Το VLCMediaPlayer είναι το καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής στην αγορά, όχι μόνο για τα απίστευτα χαρακτηριστικά του, αλλά και για την έλλειψη περιορισμών.

Το VLCMediaPlayer επιτρέπει στην απεικόνιση αρχείων πολυμέσων με συμβατό και εύκολο τρόπο. Επίσης υποστηρίζει διάφορες πλατφόρμες και αναπαράγει όλων των ειδών αρχείων ήχου και βίντεο, χωρίς συμπληρωματικά ή εξτρά βοηθήματα.

Το εργαλείο αυτό είναι συμβατό με τα πιο γνωστά μορφότυπα του παρόντος, όπως MPEG, MPEG-4, DIVX, XVID, MP3, OGG, WMA, WAV, FLV, μεταξύ άλλων.

Επιπλέον το VLCMediaPlayer υποστηρίζει τη χρήση υποτίτλων και διαθέτει ευρεία ποικιλία λειτουργιών προκειμένου να πραγματοποιήσει όποια προσαρμογή είναι απαραίτητη κατά την φάση της αναπαραγωγής. Έτσι, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα.

 

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του VLC  από εδώ!
Πρόσφατες εφαρμογές
LiveZilla Live Chat Software


Πρόσφατες εικόνες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Για περισσότερα εδώ