Μάλλον ήρθε η ώρα να αφήσετε σιγά-σιγά πίσω τα Windows 7
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 10:55

Παραμονή στα windows 7: μια όχι τόσο ελκυστική ιδέα πλέον

Πολλοί παραμένουν πιστοί χρήστες και οπαδοί των Windows 7, αρνούμενοι κατηγορηματικά οτιδήποτε έχει να κάνει με Windows 10. Μπορεί να θέλετε να παραμείνετε σε αυτό, αλλά η Microsoft δεν θα σας προσφέρει πλέον λύσεις ή απαντήσεις σχετικά με τα Windows 7. Ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι μία από τις πιο αγαπημένες εκδόσεις των Windows που έχουν σχεδιαστεί ποτέ, ο κατασκευαστής του τερματίζει την τεχνολογική υποστήριξη του φόρουμ ξεκινώντας τον επόμενο μήνα.

Τα Windows 7, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό προϊόν που φτάνει στο τέλος της ζωής του όταν πρόκειται για τεχνική υποστήριξη. Τα Windows 8.1, Windows 8.1 RT, Microsoft Security Essentials, Internet Explorer 10, Office 2010 και Office 2013 βρίσκονται επίσης στην ίδια μοίρα.

Όσον αφορά το hardware, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα προσφέρει πλέον υποστήριξη από το φόρουμ για τα Surface Pro, Surface Pro 2, Surface RT και Surface 2.

Δεν υπάρχει πλέον τεχνική υποστήριξη φόρουμ για παλαιότερα προϊόντα της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Windows 7

Σε ένα post στο φόρουμ, η Microsoft είπε ότι από Ιούλιο και μετά το προσωπικό της Microsoft δεν θα παρέχει πλέον τεχνική υποστήριξη για τα προαναφερθέντα προϊόντα.

“Δεν θα υπάρξουν proactive reviews, monitoring, απάντηση ή επισήμανση σε απαντήσεις ερωτήσεων”, γράφει η εταιρεία. “Τα φόρουμ θα εξακολουθούν να παρακολουθούνται από πράκτορες της Microsoft για να εξασφαλιστεί ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα ασφαλές και θετικό περιβάλλον”.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να δημοσιεύσετε. Η εταιρεία συνεχίζει να καλωσορίζει τη χρήση των φόρουμ της κοινότητας για να τίθενται ερωτήσεις μεταξύ της, αρκεί να μην περιμένετε απαντήσεις από τους διαχειριστές της Microsoft.

Παρόλο που δεν θα λάβετε τεχνική υποστήριξη από την εταιρεία στα ερωτήματά σας σχετικά με τα θέματα φόρουμ για προϊόντα που έχουν φτάσει στο τέλος της υποστήριξης, η Microsoft εξακολουθεί να είναι υποχρεωμένη να στέλνει ενημερώσεις ασφαλείας στα Windows 7 στο πλαίσιο της εκτεταμένης περιόδου υποστήριξης. Συνεπώς, είστε καλυμμένοι από την πλευρά αυτή – τουλάχιστον έως τον Ιανουάριο του 2020.

 

 

 

Πηγή : pcbuilding.gr

 comments powered by Disqus
Πρόσφατες ειδήσεις
LiveZilla Live Chat Software


Πρόσφατες εικόνες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Για περισσότερα εδώ