Ο παλιός σχεδιασμός του Facebook θα εξαφανιστεί τον Σεπτέμβριο
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 14:02

Ο παλιός σχεδιασμός του Facebook θα εξαφανιστεί τον Σεπτέμβριο

 

 Η «κλασική» εμπειρία του Facebook, η διεπαφή με την εικονική μπλε γραμμή πλοήγησης στην κορυφή, εξαφανίζεται για τον Σεπτέμβριο. Το Engadget αναφέρει ότι μια σελίδα υποστήριξης στο Facebook έχει ενημερωθεί λέγοντας ότι όλοι θα έχουν σύντομα τη νέα σχεδίαση. Αν και μπορείτε προσωρινά να επιστρέψετε στην παλιά διεπαφή στον ιστότοπο του Facebook, το κουμπί προειδοποιεί ότι «το κλασικό Facebook δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο».

Η νέα σχεδίαση ανακοινώθηκε στο συνέδριο προγραμματιστών του Facebook πέρυσι και αρχικά κυκλοφόρησε στις εφαρμογές iOS και Android της υπηρεσίας. Τον Μάρτιο κυκλοφόρησε ευρέως στην επιφάνεια εργασίας ως δυνατότητα επιλογής, αφήνοντας τους ανθρώπους ελεύθερους να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το παλιό σχέδιο, εάν το επιθυμούν. Αλλά τον Σεπτέμβριο, ωστόσο, το παλιό σχέδιο θα εξαφανιστεί για πάντα.

Δοκιμάσαμε και εμείς στο techfreaks.gr να μεταβούμε στην παλιότερη έκδοση του Facebook και λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα:

 

 

 

Η νέα διεπαφή είναι μια μεγάλη αλλαγή σε σχέση με αυτό που έχει χρησιμοποιήσει το Facebook για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής του. Είναι πολύ πιο καθαρό, περιλαμβάνει πολύ περισσότερο λευκό χώρο και υπάρχει επίσης μια σκοτεινή λειτουργία για άτομα που ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο. Λειτουργικά, δίνει επίσης μεγαλύτερη έμφαση στις λειτουργίες των Ομάδων, καθώς επίσης εμφανίζει συνδέσμους προς τις ενότητες Facebook Watch, Marketplace και Gaming στην επάνω γραμμή πλοήγησης.

Είναι μια πολύ απαραίτητη ενημέρωση σε σύγκριση με την ακατάστατη εμφάνιση του παρελθόντος, αλλά είναι δύσκολο να το δούμε να φέρνει πίσω τους χρήστες του Facebook που έχουν εγκαταλείψει αυτή την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια.

Πηγή : https://www.techfreaks.gr

 comments powered by Disqus
Πρόσφατες ειδήσεις
LiveZilla Live Chat Software


Πρόσφατες εικόνες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Για περισσότερα εδώ