Το Samsung Galaxy S30 τελικά μάλλον θα ονομάζεται Galaxy S21
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 19:33

Το Samsung Galaxy S30 τελικά μάλλον θα ονομάζεται Galaxy S21

 Όταν η σειρά Galaxy S της Samsung έφτασε στη δέκατη επανάληψή της με το S10, πιστεύαμε ότι ο διάδοχος θα ονομαζόταν Galaxy S11 - αλλά αποδείχθηκε ότι τελικά ήταν το Galaxy S20. Τώρα, πολλοί έχουν υποθέσει ότι το επόμενο smartphone στη γραμμή θα ήταν το Galaxy S30, αλλά μία αξιόπιστη πηγή διαρροών το έχει αναφέρει ως το Galaxy S21.

 Αυτός ο leaker είναι ο @UniverseIce, ο οποίος έχει ένα αρκετά σταθερό ιστορικό διαρροών για τα smartphone, ειδικά όσον αφορά τα προϊόντα Samsung - και είναι ο πρώτος μεγάλος leaker που προέβλεψε σωστά το όνομα του Galaxy S20. Σε ένα tweet, ο @UniverseIce απλώς ανέφερε "Galaxy S21, Project" U "". Ενώ είναι σαφές τι σημαίνει το πρώτο μέρος του μηνύματος - τα νέα τηλέφωνα, σύμφωνα με τον διαρροή, θα ονομάζονται Galaxy S21 - το τελευταίο μισό δεν είναι τόσο σαφές.

Δεν είναι απίθανο να είναι το εσωτερικό κωδικό όνομα για το τηλέφωνο, καθώς η Samsung χρησιμοποιεί συνήθως πραγματικές λέξεις για αυτό - το Galaxy Note 10 με κωδικό όνομα Da Vinci για παράδειγμα - και ενώ το "U" θα μπορούσε να αναφέρεται στο Galaxy S21 Ultra, ο UniverseIce το έκανε επίσης σε ξεχωριστό tweet, έτσι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα.

Αυτό το ξεχωριστό tweet σχετικά με το Galaxy S21 Ultra το ονομάζει απλά, καθώς και ότι θα έχει μια κύρια κάμερα 108MP όπως το Samsung Galaxy S20 Ultra, αλλά μια βελτιωμένη έκδοση, οπότε ίσως θα έχει μεγαλύτερο αισθητήρα ή / και μεγαλύτερα pixel για τη βελτίωση της συγκέντρωσης φωτός. 

Τι γίνεται με το όνομα;

Το όνομα Samsung Galaxy S21 / S30 δεν μας λέει τίποτα για το τηλέφωνο από μόνο του, αλλά ορισμένοι οπαδοί του τηλεφώνου μπορούν να έχουν μια άποψη σχετικά με τις νέες συσκευές, ειδικά επειδή οι περισσότεροι κατασκευαστές τηλεφώνων παίζουν αρκετά γρήγορα και χαλαρά με τις αλλαγές ονομασίας.

Υποτίθεται ότι η Samsung πήδηξε από το «S10» στο «S20» για το smartphone του 2020 για να ταιριάζει με το όνομα της χρονιάς - πολλοί δεν περίμεναν από την εταιρεία να συνεχίσει αυτήν την τάση, αλλά αν η διαρροή είναι σωστή, θα το κάνουν.

Κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι το "S21" ακούγεται λίγο λιγότερο "ορόσημο" σε σύγκριση με το "S30" - και αξίζει να έχουμε κατά νου ότι η Samsung διαθέτει ήδη μια συσκευή "21", το προσιτό Galaxy A21.

Ενώ αυτή η διαρροή προέρχεται από μια αξιόπιστη πηγή, είναι μόνο μία φωνή και θα λάβουμε τον ισχυρισμό πιο σοβαρά εάν και όταν περισσότερες διαρροές αρχίσουν να αναφέρονται στο κινητό τηλέφωνο ως S21 αντί για το S30 - αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι στις αρχές του 2021, όταν περιμένουμε να κυκλοφορήσουν οι νέες ναυαρχίδες Samsung Galaxy, να γνωρίζουμε σίγουρα

Πηγή : https://www.techfreaks.gr

 comments powered by Disqus
Πρόσφατες ειδήσεις
LiveZilla Live Chat Software


Πρόσφατες εικόνες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Για περισσότερα εδώ