Επισκευή υπολογιστών

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το hardware, δηλαδή το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένος ο ηλεκτρονικός υπολογιστής σας, όπως για παράδειγμα με την οθόνη, τον σκληρό δίσκο ή την κάρτα γραφικών, τότε η BTO | PC Services είναι εδώ για να λύσει όλα σας τα προβλήματα.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να μας ενημερώσετε σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και εμείς θα αναλάβουμε την επίλυσή του.

Όταν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής ξεκινάει να εμφανίζει προβλήματα όπως για παράδειγμα ξαφνικός τερματισμός λειτουργίας και καθυστέρηση εκτέλεσης εντολών, τότε δε σημαίνει πως το πρόβλημα είναι πάντα στο λειτουργικό σύστημα. Για να μπορέσει ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής να εκτελέσει όλες τις εντολές που του δίνετε και να "τρέξει" τα απαραίτητα προγράμματα, χρειάζεται και τα κατάλληλα εξαρτήματα.

Τις περισσότερες φορές, μπορεί να χρειάζεται να αυξήσουμε τη μνήμη του υπολογιστή, την ταχύτητα του επεξεργαστή ή και τον αποθηκευτικό χώρο.

Από την άλλη, εάν το πρόβλημα οφείλεται σε βλάβη κάποιου εξαρτήματος του υπολογιστή όπως για παράδειγμα ραγισμένη οθόνη, χαλασμένα ηχεία κλπ, τότε και πάλι η BTO | PC Services σας έχει τη λύση. Απλά μας φέρνετε τον υπολογιστή σας, εντοπίζουμε το πρόβλημα και σας λέμε τι ακριβώς πρέπει να γίνει ώστε να επανέρθει ο υπολογιστής σας στην κατάσταση που ήταν την στιγμή που τον αγοράσατε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την "Επισκευή υπολογιστών", μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Όλες οι υπηρεσίες
LiveZilla Live Chat Software


Πρόσφατες εικόνες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Για περισσότερα εδώ