Συντήρηση υπολογιστών

Εάν και ο δικός σας υπολογιστής αργεί να κάνει εκκίνηση, ανταποκρίνεται με δυσκολία στις εντολές που του δίνετε και γενικά κολλάει συνέχεια, τότε η BTO | PC Services είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να μας πείτε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ένας ειδικός, θα αναλάβει την εξέταση του προβλήματος και θα αποφασίσει ποιες ενέργειες θα χρειαστούν για την αντιμετώπισή του.

Τις περισσότερες φορές, το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιον ιό που έχει αποκτήσει πρόσβαση στον υπολογιστή και τα αρχεία σας με αποτέλεσμα να τον μολύνει μέρα με τη μέρα και να δημιουργεί αρκετά προβλήματα στο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας.

Η συχνότερη λύση στο πρόβλημα είναι το γνωστό σε όλους "format". Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ένας ειδικός αναλαμβάνει να διαγράψει τα πάντα από τον υπολογιστή σας, όπως για παράδειγμα τα αρχεία σας και το λειτουργικό σύστημα, και να κάνει ξανά από την αρχή την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Windows) και των εφαρμογών/προγραμμάτων που χρειάζεστε.

Ωστόσο, επειδή κατά τη διάρκεια του "format" θα διαγραφούν όλα τα αρχεία σας, καλό είναι να τα έχετε κρατήσει σε κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο ή usb stick ώστε να μην τα χάσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη "Συντήρηση υπολογιστών", μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Όλες οι υπηρεσίες
LiveZilla Live Chat Software


Πρόσφατες εικόνες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Για περισσότερα εδώ