Ακουστικά των $1.000; Τι το ιδιαίτερο έχουν;

You are currently viewing Ακουστικά των $1.000; Τι το ιδιαίτερο έχουν;

Από θυγατρική της Harman Kardon

Αν νομίζατε πως τα AirPods Max της Apple ήταν ακριβά στα $549, ετοιμαστείτε να αναθεωρήσετε αφού στην CES 2022, η Mark Levinson παρουσίασε ασύρματα ακουστικά των $1.000. Η εταιρία ανήκει στη δημοφιλή Harman Kardon η οποία με τη σειρά της είναι θυγατρική της Samsung. Η Mark Levinson ειδικεύεται σε πολυτελή high-end συστήματα ήχου για σπίτια και αυτοκίνητα και τώρα παρουσίασε τα πρώτα ασύρματα ακουστικά της.

Τα over-ear ακουστικά με την ονομασία No.5909 διαθέτουν drivers βερυλίου 40mm “ρυθμισμένων ειδικά για την καμπύλη Harman”, μία ακουστική απόκριση που αναπτύσσει η Harman εδώ και δεκαετίες. Το αποτέλεσμα που υπόσχεται είναι μία “απίστευτη ακουστική εμπειρία”.

Χάρη στην επεξεργασία σήματος 24-bit/96kHz διαθέτει Hi-Res πιστοποίηση με 40kHz απόκριση, ενώ υποστηρίζει LDAC, AAC και aptX Adaptive codecs μέσω Bluetooth 5.1. Υπόσχεται πως θα ακούτε όλες τις λεπτομέρειες του ήχου, μέχρι την “παραμικρή ανάσα που παίρνει ο καλλιτέχνης”.

Τα No.5909 διαθέτουν προσαρμόσιμο ANC με “premium αποκλεισμό θορύβου”. Υπάρχουν 4 μικρόφωνα καθώς και το Smart Wind Adaption χαρακτηριστικό για να ακούγεστε καθαρά στις κλήσεις σας. Η κατασκευή τους περιλαμβάνει πλαίσιο αλουμινίου, μεταλλικά καπάκια, δερμάτινο headband και δερμάτινα μαξιλαράκια που μπορείτε να αντικαταστήσετε. Η hard case συσκευασία τους περιλαμβάνει όλα τα καλώδια που μπορεί να χρειαστείτε για φόρτιση ή σύνδεση, ακόμα και για το αεροπλάνο.

Η μπαταρία τους διαρκεί 30 ώρες με το ANC ενεργοποιημένο, ενώ η ταχεία φόρτιση προσφέρει έξι ώρες αναπαραγωγής με 15 λεπτά στην πρίζα. Η εφαρμογή για Android και iOS σας δίνει και τον έλεγχο των χαρακτηριστικών.

Πηγή : https://www.unboxholics.com

Αφήστε μια απάντηση