Η μικρότερη OLED τηλεόραση της LG είναι γεγονός για αυτούς με λιγότερο χώρο

You are currently viewing Η μικρότερη OLED τηλεόραση της LG είναι γεγονός για αυτούς με λιγότερο χώρο

Ενώ αποκαλύφθηκε συγχρόνως και ένα πραγματικά γιγαντιαίο μοντέλο

Στο πλαίσιο της CES 2022, η LG αποκάλυψε τις ολοκαίνουργιες OLED τηλεοράσεις της για φέτος. Το αξιοσημείωτο είναι πως η νέα της γκάμα δίνει ακόμη περισσότερες επιλογές στους υποψήφιους καταναλωτές, προσφέροντας μοντέλα σε νέα μεγέθη.

Ξεκινώντας, οι νέες τηλεοράσεις του 2022 θα φέρουν στο προσκήνιο τον πέμπτης γενιάς A9 επεξεργαστή της LG, ο οποίος θα είναι ικανότερος στο 4K upscaling, θα χαρίζει συγχρόνως καλύτερο tone mapping και καλύτερη αίσθηση βάθους, βελτιώνοντας τα αντικείμενα στο προσκήνιο.

Όσον αφορά τώρα τις τηλεοράσεις αυτές καθ’ αυτές, η Evo σειρά θα συνεχίσει και μάλιστα θα επεκταθεί φέτος. Συγκεκριμένα, στην αιχμή του δόρατος έχουμε το G2 μοντέλο, ενώ πλέον θα υπάρχει και η πιο mainstream C2 Evo επιλογή. Η G2, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, μπορεί να προσφέρει υψηλότερη μέγιστη φωτεινότητα από την C2, χάρη στην καλύτερη διαχείριση της θερμοκρασίας του panel από το ανανεωμένο hardware και τους νέους της αλγορίθμους. Βέβαια, ακόμη και το C2 μοντέλο θα είναι καλύτερο για παράδειγμα από την CX, η οποία κυκλοφόρησε πριν δύο χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος η LG χρησιμοποιεί ένα νέο σύνθετο υλικό ινών για την κατασκευή των οθονών της, μειώνοντας σημαντικά το βάρος, το οποίο είναι στην κυριολεξία το μισό σε σχέση με πέρυσι.

Κάτι που ίσως θα χαροποιήσει πολλούς είναι ότι η LG θα προσφέρει νέα μεγέθη για τις OLED τηλεοράσεις της. Αναλυτικότερα, η αρκετά δημοφιλής C σειρά θα αποκτήσει φέτος και ένα μοντέλο των 42 ιντσών, ιδανικό για μικρότερο δωμάτια. Μέχρι πρότινος η μικρότερη OLED της LG ήταν 48 ιντσών. Παράλληλα, όσοι ψάχνουν κάτι ακραίο θα έχουν φέτος και την επιλογή ενός πραγματικά γιγαντιαίου 97 ιντσών 4K μοντέλου.

Τέλος, ανακοινώθηκαν και αξιοσημείωτες αλλαγές στο λογισμικό, το οποίο θα ονομάζεται webOS 22, φέρνοντας μεταξύ άλλων προφίλ για πολλαπλούς χρήστες, ένα νέο “Always Ready” mode και άλλα καινούργια χαρακτηριστικά.

Πηγή : https://www.unboxholics.com

Αφήστε μια απάντηση