Υπηρεσίες

Επισκευή υπολογιστών

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το hardware, δηλαδή το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένος ο ηλεκτρονικός υπολογιστής σας, όπως για παράδειγμα με την οθόνη, τον σκληρό δίσκο ή την κάρτα γραφικών, τότε η BTO | PC Services είναι εδώ για να λύσει όλα σας τα προβλήματα.

Επισκευή υπολογιστών
Συντήρηση υπολογιστών

Συντήρηση υπολογιστών

Εάν και ο δικός σας υπολογιστής αργεί να κάνει εκκίνηση, ανταποκρίνεται με δυσκολία στις εντολές που του δίνετε και γενικά κολλάει συνέχεια, τότε η BTO | PC Services είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Τις περισσότερες φορές, το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιον ιό που έχει αποκτήσει πρόσβαση στον υπολογιστή και τα αρχεία σας με αποτέλεσμα να τον μολύνει μέρα με τη μέρα και να δημιουργεί αρκετά προβλήματα στο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας.

Λογισμικό & Παιχνίδια

Εκτός από την επισκευή και τη συντήρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, η BTO | PC Services, αναλαμβάνει την εγκατάσταση λογισμικού στους υπολογιστές σας ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις εργασίες σας χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Για παράδειγμα, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση προγραμμάτων όπως Antivirus, Microsoft Office κλπ, καθώς επίσης και την εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων όπως Linux, Windows.

Λογισμικό & Παιχνίδια
build to order

Φτιάξε το δικό σου Desktop

Επίλεξε τον επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών, τη μνήμη RAM, τον αποθηκευτικό χώρο κλπ που ταιριάζουν στις ανάγκες σου, καθώς επίσης τις περιφερειακές συσκευές (οθόνη, πληκτρολόγιο κλπ) και τη θήκη του υπολογιστή που σου αρέσει και εμείς θα σου πούμε την τελική τιμή. Εάν πάλι θέλεις να αλλάξεις μόνο την Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας και να κρατήσεις τις παλιές περιφερειακές συσκευές του υπολογιστή σου, τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν η παρουσία σας στο διαδίκτυο; Σας υποσχόμαστε ότι το ταξίδι στην δημιουργία της διαδικτυακής σας παρουσίας θα είναι ευχάριστο, με αποτελέσματα που φανερώνονται από τις πρώτες κιόλας μέρες εμφάνισής της, και είμαστε διατεθειμένοι να φέρουμε εις πέρας οποιοδήποτε δύσκολο έργο μας ανατεθεί.

Κατσκευή ιστοσελίδων